Някой да има опит със замяна на ключалката за запалването. Ключа ми отваря вратата и багажника, но престана да се върти в ключалката на запалването. Идеята е да сложа бутон за запалване, като имобилайзера да залепя за антената или да купя ключалка с ключ и само да си преместя имобилайзера. Не знам какво е станало, нормално се въртеше и една сутрин каза - не ща и не мърда... Или като вариант да я изкормя само да се върти със всеки ключ, от опит знам, че вариант да я запалят без имобилайзер няма...
Известие
Collapse
No announcement yet.
166 fl ключалка запалване
Collapse
X
-
Правил съм го но не помня дали беше на тази кола. Вероятно ти е счупен цилиндъра с пластините. Трябва да го извадиш. Имаше отвор в който се пъха шестограм примерно. Обаче трябва да завъртиш и ключа за да излезе. Ако не може - на парчета. Не забравяй, че там е и механизма за заключване на волана. После си купуваш нов патрон втора употреба, вадиш цилиндъра и нареждаш пластните така, че да не стърчат, когато ключът е вътре в цилиндъра. Ако стърчат с една пила ги оправяш както са наредени. Общо взето е това.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
абе чувствам, че няма да е само почистване / смазване ..
Най-вероятно е това което е написал lordliness.
Ключа си влиза и си излиза. Ще се разглобява пък после каквото излезе.
БлагодаряAR 166 2,4 jtdm
NT II 2,7 tdi
Peugeot 206 1,1
AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex
Comment
-
Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщениеабе чувствам, че няма да е само почистване / смазване ..
Най-вероятно е това което е написал lordliness.
Ключа си влиза и си излиза. Ще се разглобява пък после каквото излезе.
Благодарястига воланът да ти е надеждно отключен. Да не се заключи докато си караш.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment